denne tekst vises hvis billedet ikke kan vises

Træning og sundhed er for alle

…men det er ikke det samme for alle.

Når det drejer sig om sunde livsstilsændringer, såsom igangsættelse af fysisk træning for det enkelte menneske, bør udgangspunktet altid være individuelt. Den enkeltes træningstilstand, motivation, behov, ressourcer (tid, penge, opbakning) og flere faktorer spiller ind, når der skal planlægges og foretages ændringer mod et sundere liv. Derfor mener jeg at det kan være problematisk med de mange generelle råd og retningslinjer for træning og sundhed, som bliver udstukket og berettet om på næsten daglig basis.
Tag ikke fejl – det er fantastisk at sundhed fylder mere og mere i mediebilledet og i den offentlige debat. De mange tips, råd og retningslinjer er ofte velmenende, men i forsøget på at forenkle og generalisere får man blot en forvirret dansk befolkning, som ikke kan finde hoved eller hale i hvad der reelt er sundt og brugbart for dem. Lægges det sammen med overskrifter, der skal fange læserens opmærksomhed og derfor ofte overdriver, underdriver eller vildleder er forvirringen total. Det er en forvirring, som jeg møder dagligt i mit arbejde med mennesker, der ønsker at få mere ud af deres træning og et sundere liv.

Jeg vil på denne hjemmeside bl.a. tage nogle af de mange råd og retningslinjer op og forsøge at stille dem i kontekst og skabe et mere nuanceret billede af fysisk aktivitet og af sundhed. Derudover vil jeg berette om det, som jeg finder relevant af det nyeste inden for træning og sundhed, samt komme med konkrete råd, tips og øvelser til hvordan du kan få mere ud af din træning og få mere sundhed ind i din hverdag.

Jeg håber at du vil følge med på min hjemmeside. Du skal være velkommen til at dele mine indlæg med andre via facebook, twitter, google+ eller send det til en ven via email.

Inden for kort tid vil mit første rigtige indlæg komme op på siden.

indlægsbilled02

Kristian Bradsted, cand. scient

 

Skriv en kommentar

Dine email adresse vil ikke blive vist.