Kurser

Træningsfokuserede og sundhedsfaglige kurser

Undervisningen på mine kurser vil give dig teoretisk og praktisk viden om motion og særligt styrketræning for specifikke målgrupper. Tilpasning af træning til disse målgrupper kræver den nødvendige baggrundsviden, samt kendskab til anvendelige fremgangsmåder for at sikre, at der trænes sikkert og så effektivt som muligt. Lær at tilpasse træningen til dine målgrupper gennem mine træningskurser. 

Graviditets- & efterfødselstræning

Kurset henvender sig primært til trænere, fysioterapeuter og andre sundhedsfaglige. Formålet med kurset er, at give deltageren indsigt i den videnskabelige evidens på området sammen med praktiske træningsfaglige værktøjer, så deltageren kan vejlede og træne raske gravide.

Derudover har kurset også et mere personligt formål for mig som formidler, hvor jeg ønsker at sænke den store frygt og bekymring, der for mange (gravide og sundhedsfaglige) er forbundet med fysisk aktivitet under graviditeten. Mindre bekymring, mere bevægelse.

Styrketræning for børn og unge

Denne workshop henvender sig til trænere i både fitnesscentre, idrætsforeninger og sportsklubber, men også interesserede forældre er velkomne til at deltage. Formålet med kurset er, at give deltageren indsigt i den videnskabelige evidens på området sammen med praktiske træningsfaglige værktøjer, så deltagere kan vejlede og træne børn og unge i fysisk træning, herunder styrketræning.

Et andet vigtigt element af kurset er også at skabe refleksion hos deltageren omkring, hvordan tilgangen til samt miljøet omkring, træningen spiller en rolle i dannelsen af børn og unges eget kropsbillede og forhold til fysisk aktivitet på den lange bane.

Det har været en fornøjelse af sidde som elev med Kristian som lærer. Jeg er taget fra kurset med følelsen af, at jeg har lært mere end hvad pensum bød på.

Nela Pasic

Kursist ved Fitness Institute

Kontakt mig helt uforpligtende

Du er altid velkommen til at kontakte mig enten telefonisk eller via mail. Du kan også udfylde kontaktformularen her, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig.