Jeg elsker at lære og lære fra mig – for mig er disse to tæt forbundet. Så til trods for min titel som ekstern lektor og at jeg flere steder har fået mærkatet “ekspert”, så ser jeg mig selv som en fagperson i udvikling.

Udover min underviserstilling ved Institut for Idræt & Biomekanik, Syddansk Universitet, så forsøger jeg også at formidle nyt om sundhed og træning Instagram og Facebook, samt i ny og næ her på siden under Bradsteds Blog  Jeg har tidligere været medejer af og den primære bidragsyder af indhold til Fitness-blog.dk. Jeg har dog intet med siden og dens indhold at gøre længere.

Jeg har efterhånden tilbragt mange år i fitness- og sundhedsbranchen. Jeg oplever generelt at mange mennesker har svært ved forstå hvad der er op og ned indenfor sundhed og fysisk træning. Derudover møder jeg mange myter og misforståelser hos folk med interesse for fitness og sundhed. Alt dette resulterer i at mange mennesker er ineffektive i deres træning og i deres forsøg på at blive sundere.

Jeg føler at jeg står i en særlig position, hvor jeg med en bred og dybdegående faglig viden, kombineret med mange års praktisk erfaring, forsøger at give letforståeligt og brugbart rådgivning – både for enkeltpersoner, såvel som grupper og større forsamlinger.

Du skal være velkommen til at kigge rundt på min hjemmeside og kontakte mig, hvis der er noget, som du ønsker min hjælp til.

 

CV – Curricumlum Vitae

Medejer, træner og underviser

Ved Strong4Life – Personlig træningscenter

2019 -2021

 

Træner, underviser og foredragsholder

Ved KB Fitness

2011 – 2019

 

Ekstern underviser

Fag: Målrettet træning i teori & praksis (3. semester) og Styrketræning, Præstationsoptimering & Rehabilitering (5. semester)

Ved Institut for Idræt & Biomekanik, Syddansk Universitet

2014 –

 

Skribent, moderator og medejer

Fitness-blog.dk

2012 – 2016

 

Centerleder og træner

Søndersø Fysioterapi & Fitness

2010 – 2014

 

Chefinstruktør

CCS Training Center

2008 – 2010

 

Idrætslærer og lærervikar

Rosengårdsskolen, Odense

2007 – 2009

 

Trænersvejleder

Træningsrummet (“bøfkælderen”) ved Syddansk Universitet, Odense

2007 – 2008

 

Værnepligtig sergent

Kamptropperne ved Jydske Dragonregiment, Det Danske Forsvar

2003 – 2004

 

Uddannelse

Kandidatgrad (Cand.scient) i Idræt & Sundhed

Institut for Idræt & Biomekanik, Syddansk Universitet

2008 – 2010

 

Bachelorgrad (BSc) i Idræt & Sundhed

Institut for Idræt & Biomekanik, Syddansk Universitet

2004 – 2007