Min ugentlig vlog på youtube

af | 23. okt. 2016 | Livsstil & sundhed, Nyheder, Træning | 0 Kommentarer

Jeg er begyndt på at lave en video serie – en såkaldt vlog, hvor jeg laver en ny video hver uge på youtube. I mine videoer kan du følge hvad jeg går og laver i mit virke som underviser og personlig træner.

Derudover er planen af jeg vil tage relevante emner inden for træning, kost og sundhed op løbende.

Du har en ret stor indflydelse på hvad jeg skal vise og snakke om. Det kræver blot at jeg hører fra dig ved at du skriver en kommentar enten her, på youtube eller på facebook med hvad du ønsker at se eller få svar på, og så vil jeg forsøge at få det med i en kommende vlog.

Se min seneste (i skrivende stund) vlog her:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *