denne tekst vises hvis billedet ikke kan vises

Video: Hjemmetræning til overkroppen uden udstyr

Så er jeg tilbage i kolde Danmark igen efter en måneds rejse i Australien. Jeg lovede i mit sidste indlæg, at jeg ville dokumentere lidt af min styrketræning fra min tur. Jeg håber det kan bruges som inspiration til hjemmetræning. Det er blevet til 2 videoer om styrketræning med egen kropvægt uden brug af udstyr og uden at skulle besøge et fitness center.

Læs med hvis du vil vide mere og se videoen, som viser hvordan man kan træne de store rygmuskler uden brug af udstyr – du kan lave øvelserne i dit hjem og alle andre steder, hvor der er en dør! Se desuden hvordan trapper er et fremragende sted at træne kropsvægtsøvelser.

 

Sådan træner man trækøvelser til de store rygmuskler uden brug af udstyr. Du skal bare have en dør til rådighed!

 

I mit sidste indlæg, Manglende træningsudstyr betyder ikke manglende træning, brugte jeg trapper, som et eksempel på et godt sted at træne kropsvægtsøvelser. I denne video viser jeg hvordan. Øvelserne kan trænes hvor der er forhøjninger. Det behøver ikke at være på trapper. I forhold til hjemmetræning, så er der forhøjninger i din sofa, sofabord, spisebord osv.

 

Tak fordi du kiggede med. Jeg håber meget kunne lave nogle flere videoer i fremtiden og lægge dem op på siden. Hvis du har en bruger på youtube.com, så kan du abonnere på mine videoer og se dem med det samme de bliver udgivet. Det gør du ved at trykke her (linket fører dig videre til min youtube bruger). Klik på knappen, hvorpå der står “+ Abonner”, øverst på siden.

 

Skriv en kommentar

Dine email adresse vil ikke blive vist.