denne tekst vises hvis billedet ikke kan vises

MMA – Udviklingen af Mixed Martial Arts

MMADette indlæg adskiller sig væsentlig fra hvad jeg plejer at skrive om her på siden. Men det er i mine øjne lige så interessant og spændende, som motion, kost og andet, der drejer sig om at føre en sund livsstil. Jeg har skrevet en e-bog om kampsporten mixed martial arts, også kaldet MMA eller ultimate fighting, som nu kan købes på saxo.com. Kampsportsverdenen har gennemgået en rivende udvikling gennem de seneste 20 år og MMA er blevet utrolig populært, både som konkurrenceform og som tilskuersport. Dette er særligt sket i USA og denne nye kampsport stiger også i popularitet herhjemme. Men med den stigende popularitet følger også kritik af de voldsomme kampe. Dette er blandt andet et af de problemstillinger, som e-bogen belyser.

 

Et uddrag af bogen MMA – Udviklingen af Mixed Martial Arts kan hente og læse her – gratis.

 

Hvad er MMA? 

 

Hvis man ikke ved hvad MMA er, så giver den nedenstående video en kort forklaring:

 

Min e-bog, MMA – Udviklingen af Mixed Martial Arts, er baseret på mit afsluttende kandidatspeciale fra 2010, og er, så vidt jeg er klar over, den eneste større videnskabelige undersøgelse af MMA lavet på dansk grund.

Køb e-bogen på saxo.com

Jeg har valgt at omskrive mit specialet for at formidle viden om en sportsgren, der er utrolig spændende, kontroversiel og som der bliver større og større interesse for. Jeg mener at det er vigtigt at kampsporten styrer sig fri fra diverse myter og rygter, som stadig hersker både i og udenfor sporten, og at eventuel kritik af MMA hviler på fakta.
Dette håber jeg at min e-bog kan hjælpe med til.

E-bogen indeholder bl.a.:

  • Kampsportens historiske udvikling, samt dens pludselige opblomstring.
  • En diskussion om MMAs berettigelse som en reel sportsgren.
  • Voldsniveauet i MMA – både det reelle voldsniveau, samt hvorledes det opfattes for udenforstående.
  • Interviews med MMA kæmperne David Rosmon og Martin Kampmann.

Du kan læse mere om min e-bog på saxo.com, hvor den købes for 49 kr., ved at trykke på det nedenstående link:

Køb e-bogen på saxo.com

 

 

Skriv en kommentar

Dine email adresse vil ikke blive vist.