Fysisk træner ved Dansk Squash Forbund

af | 24. feb. 2015 | Nyheder | 0 Kommentarer

Jeg har indgået et samarbejde med Dansk Squash Forbund, hvor jeg fra dags dato skal fungerer som ekstern fysisk træner for den danske elite indenfor squash. Det er et arbejde, som jeg ser meget frem til at komme igang med.link_dsqf


Fysisk træning af eliteidrætsudøvere har længe været en udfordring, som jeg gerne ville tage op. Det ligger til min natur at forsøge at optimere træningsprocesser og alt hvad der hører til herunder. Det får jeg nu rig mulighed for, og så endda i en så kompleks sportsgren som squash, der rummer mange fysiske komponenter.

En god squashspiller skal være udholdende (både aerobt og anaerobt), eksplosiv, stærk og have en stor bevægelighed. Som sagt en kompleks sportsgren, der stiller store krav til udøveren, og dermed store krav til mig som fysisk træner.

Mit job vil primært består i at stå for og planlægge den fysiske træning for elitespillere, samt en gruppe af talentspillere, inden for squash i Danmark. Dernæst vil jeg i samarbejde med Dansk Squash Forbunds sportslige koordinator, Rasmus Tander, bruge 2015 på at få en masse erfaring med fysisk træning for squashspillere, så vi på sigt kan udvikle en strategi for hvorledes en squashspiller optimalt set bør trænes.

Jeg ser frem til udfordringen.

Du kan læse mere om nyheden på Dansk Squash Forbunds hjemmeside her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *