Ny uddannelse i graviditets- og efterfødselstræning

af | 7. jun. 2022 | Nyheder | 0 Kommentarer

Siden 2016 har jeg undervist andre sundhedsfaglige i graviditetstræning og efterfødselstræning. Min undervisning har bestået af bl.a. foredrag og faglige oplæg, men primært mit 1-dagskursus.

De senere år har jeg dog oplevet at én dag med undervisning ikke har været tilstrækkelig til at dække alle emner, problemstillinger, samt praktiske aspekter graviditets- og efterfødselstræning.
Tiden har simpelthen været en begrænsning i forhold til at komme hele vejen rundt og gøre dette med tilstrækkelig grundighed.

Ligeledes har jeg oplevet at skabelsen af MORtion sammen med Emma Kaalund har øget interessen for min undervisning, samt mere af den. Sagt på en anden måde, så har podcasten afsløret for andre sundhedsfaglige, at jeg har mere at byde på om graviditets- og efterfødselstræning end hvad jeg kan nå at gennemgå mit 1-dagskursus.

Det har derfor været oplagt at tilbyde mere undervisning.

Formålet med uddannelsen

I MORtion har vi derfor valgt at skabe en uddannelse i graviditets- og efterfødselstræning for sundhedsfaglige, der ønsker at specialiserer sig i området. Formålet med uddannelsen er 2-delt:

1. Skabe en ny retning for træning af gravide og nybagte mødre, hvor træningsvejledningen er evidens- og individbaseret.

2. Hjælpe endnu flere gravide og nybagte mødre til at bevæge sig mere og bekymrer sig mindre via veluddannede trænere.

Bliv MORtionsvejleder

Uddannelsen til MORtionsvejleder består af +30 timers undervisning i både teori og praksis fordelt over 2 weekendmoduler. I mellem hvert modul er der en periode på minimum 4 uger, hvor der vil være praktisk case-arbejde for hver deltager, som vil blive evalueret og sparret omkring i 2. modul.

Læs mere om uddannelsen til MORtionsvejleder her.

Uddannelsesstart: Næste hold begynder…

Det første hold af MORtionsvejledere starter den 10. og 11. september i Aarhus.

Det efterfølgende hold starter den 14. og 15. januar 2023 i København.

Kontakt mig hvis du ønsker at vide mere eller har specifikke spørgsmål til uddannelsen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *