Masterclass i delte mavemuskler

Myter, misinformation og træningsmetoder

Hvad er delte mavemuskler egentligt? Og hvorfor er der så meget usikkerhed omkring tilstanden?

Uanset om man tjekker de sociale medier, snakker med nybagte mødre eller deres trænere og behandlere, så hersker der tvivl og uenighed.

Denne masterclass vil skabe klarhed og fortæller hvad der er op og hvad der er ned, når det kommer til delte mavemuskler.

Undervisningen henvender sig primært til sundhedsfaglige, såsom personlige trænere, fysioterapeuter og jordemødre, men kan også være relevant for træningsinteresserede motionister.

Næste masterclass

Der er i øjeblikket ikke en masterclass planlagt. Kontakt mig hvis du er interesseret i at min undervisning.

Mere information – hvad kan du forvente?

Delte mavemuskler er en tilstand, som over de seneste år har skabt megen bekymring, tvivl og debat blandt både mødre og sundhedsfaglige.

Dog har delte mavemuskler eksisteret lige så længe, der har eksisteret mennesker. Spørger du en kvinde, der fødte for 30 år siden, så hørte hun formentlig ingen snak eller advarsler om delte mavemuskler efter hun havde født.

Hvad er der sket i mellemtiden?

I denne masterclass vil jeg gennemgå hvordan delte mavemuskler, som fænomen, passer ind i flere af vores tids tendenser. Samt hvordan den gængse opfattelse af delte mavemuskler – både blandt befolkningen og sundhedsfaglige – ofte er meget anderledes end hvad den videnskabelig forskning finder om tilstanden. Hvorfor dette er tilfældet giver jeg også et kvalificeret bud på.

Du vil få en grundig indføring i hvad forskningen siger om delte mavemuskler, hvordan tilstanden påvirker kvindens sundhed, samt hvilken rolle træning kan spille.

Denne masterclass forsøger at gøre op med den typiske behandling af både kvinder og deres delte mavemuskler. Særligt stiller jeg mig kritisk overfor den mindre industri, der er ved at blive opbygget omkring delte mavemuskler som lidelse med formålet om at tjene penge på produkter og særlige træningsprogrammer og øvelser.

Gennem både konkrete eksempler fra den virkelige verden og præsentation af forskningen på området vil du efter undervisningen have klarhed over hvad der er op og hvad der er ned i forhold til delte mavemuskler.

Du vil blive præsenteret for en træningstilgang, som kan bruges af alle, fremfor specifikke træningsøvelser der lover heling og helbredelse.

Om underviseren

Kristian er uddannet cand.scient i idræt & sundhed og lever af at være træningsfaglig underviser. 

Han er ekstern lektor ved Institut for Idræt & Biomekanik på Syddansk Universitet, og har det seneste årti undervist personlige trænere, fysioterapeuter og andre sundhedsfaglige på diverse uddannelser, kurser og workshops.

Kontakt mig helt uforpligtende

Du er altid velkommen til at kontakte mig enten telefonisk eller via mail. Du kan også udfylde kontaktformularen her, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig.