fbpx

Holdtræning – Bliv en del af et effektivt træningsfællesskab!

Har du svært ved at fastholde en træningsrutine, så kan der være hjælp at hente i et socialt sammenhold med træning som omdrejningspunkt.

For 6 år siden startede jeg med at træne et lukket hold for en gruppe af tidligere personlig træningsklienter. Formålet var, at give mine klienter en regelmæssig og effektiv træningsmulighed, hvor der stadig var plads og tid til at give den enkelte deltager opmærksomhed og dermed mulighed for at tilpasse træningen, så alle fik mest muligt ud af den fælles træningstid.

Samtidig kunne mine træningsklienter nyde godt af et støttende og socialt sammenhold.

Det blev populært, og i dag træner jeg (i samarbejde med Christina Paulsen) 2 hold:

  • Jernholdet (mænd)holdtræning, personlig træning, odense, Paulsen, Bradsted
  • Team Pippi (kvinder)

Konceptet er, som det altid har været, og det samme for begge hold. Der er fokus på:

  • Et sjovt, støttende og socialt træningsmiljø.
  • Effektiv træning med fokus på styrke og afslutningsvis puls.
  • Maks. 8 deltagere – der er tid til den enkelte.
  • Rutine og regelmæssighed.

 

Rutine og regelmæssighed

Et af formålene med holdtræningen er, at gøre noget ved en af de største udfordringer for de fleste mennesker: Manglende rutine og regelmæssighed gør, at mange ikke kan fastholde træningsvanen. Dermed udebliver resultaterne.

De fleste kender det. Én travl uge, hvor man ikke lige når at få trænet, bliver pludselig til to og så tre. Så skal man til at “starte forfra” igen…

Deltagelse på et af disse hold adskiller sig fra den, som du kender i dit fitnesscenter. Her er der ingen svingdør og tilmelding fra gang til gang.

Du tilmelder dig 1 måned ad gangen (eller en fast tilmelding fremadrettet til du vælger at stoppe), og dermed forventes der at du møder op til den faste træning hver uge.

Det er en fast træningsaftale med andre mennesker en gang om ugen, der prioriteres. Ligesom du måske kender det fra den gang du gik til fodbold, håndbold eller gymnastik. Vi har bare ingen kamp eller opvisning i weekenden.

 

Information og priser for holdtræning

Træningen finder sted i det eksklusive træningscenter Strong4Life på Cikorievej 76, Odense SØ. Du behøver ikke at være medlem i centret for at deltage på holdene, men med Peak Team i Strong4Life medlemskabet får du eksempelvis fri adgang til centret, målinger og 1 x holdtræning om ugen.

Der er mulighed for at klæde om og gå i bad i centret. Der er også mulighed for at snuppe en gratis kop kaffe.

Tidspunkterne for træning er:

  • Jernholdet: Tirsdag kl. 17.00 – 18.00
  • Team Pippi: Tirsdag kl. 18.00 – 19.00

Pris for deltagelse på et hold (1 x træning om ugen): 600 kr. per måned eller 1000 kr. per måned som et Team Peak medlemskab i Strong4life, hvor du også får fuld adgang til centret, udover deltagelse på holdet hver uge.

 

Ønsker du at deltage? Ring på 29 24 76 60 eller skriv til info@kristianbradsted.dk

 

Betingelser

OBS! Før du deltager på et hold, så vil jeg gerne sørge for at vi kan tilbyde den bedst mulige hjælp fremadrettet. Derfor ser jeg gerne at du får en session hos mig først – ganske gratis – såfremt du tilmelder dig holdet efterfølgende. I sessionen snakker vi lidt om dit formål med træningen, ser hvordan du bevæger dig og hjælper dig på vej med teknikken i nogle grundlæggende bevægelser.

Hvis du tidligere har trænet hos Christina eller mig, så kan du hoppe direkte på et af holdene.

Der betales forud for deltagelse på holdtræningen. Med betalingen er der bindende tilmelding.

Prisen kan ikke ændres og pengene kan ikke refunderes i tilfælde af at du ikke har mulighed eller bliver forhindret i at møde op til træningen.

 

Video af holdtræning

Herunder kan du se en kort video af træning med Jernholdet. Videoen er filmet i et andet træningscenter end Strong4Life, hvor træningen foregår nu.