JEG TILBYDER

Kundeudtalelser

 • Kristian er enormt fagligt dygtig, hvilket må være fundamentet for en god træner. Men Kristian er også sympatisk, empatisk, sød og en “menneskekender”. Det gør Kristian til en helt vildt god træner, som jeg kun kan anbefale til alle.
  Hanne Bjerre Cowling
  - Underviser, SDU
 • Mit 8 ugers forløb med Kristian som personlig træner, har været fantastisk! Han gav mig det spark i røven der skulle til, for at jeg kunne opnå de resultater jeg ønskede.
  Malene Christensen
  - Studerende & Zumba instruktør
 • Det har været en fornøjelse af sidde som elev med Kristian som lærer. Jeg er taget fra kurset med følelsen af, at jeg har lært mere end hvad pensum bød på.
  Nela Pasic (Fit by Nela)
  - Kursist ved Fitness Institute
 • Mit 12 ugers forløb med Kristian har været enormt inspirerende og fantastisk!
  Marie Sækmose
  - Studerende
 • Efter at have haft Kristian inde over min træning har jeg for først gang set de resultater, som jeg længe har ønsket. Kristian er engageret i sit arbejde og en god coach.
  Mie Blæsbjerg
  - Sygeplejerske
 • Kristian er et rart og behageligt menneske at omgås og hvis man følger hans anvisninger kommer resultaterne. Han får mine varmeste anbefalinger.
  Maria Skræp-Hansen
  - Selvstændig
 • Kristian har simpelthen gjort, at jeg har genfundet noget livskvalitet.
  Maiken Møller
  - Udviklingskonsulent
 • Kristian holdt et interessant og inspirerende oplæg om effektivt og sundt vægttab med styrketræning. Tilbagemeldingerne på oplægget var kun positive, men med den kritik, at foredraget var så spændende at der var for lidt tid afsat.
  Hanne Kiehn
  - Sekretariatschef hos Sygehusapotek Fyn
 • Jeg søgte en personlig træner uafhængig af et træningscenter, da jeg ønskede at træne i det fri – som samtidig også kunne tilrettelægge en træning, som tog hensyn til mine særlige udfordringer. Og Kristian har været helt igennem fantastisk til at imødekomme dette.
  Maria Hansen
  -
 • Min oplevelse hos Kristian var meget positivt. Med hans viden gav han mig de værktøjer, som jeg havde brug for, til at jeg fremadrettet kan træne med den korrekte teknik. Det motiverede mig rigtig meget, og vil helt sikkert bruge Kristian igen.
  Maja Gubi
  - Økonomi medarbejder

Eksempler på personlig træningsydelser

PT-Session

uden program

750Dkr

 • Fokus på elementer i din træning, såsom specifikke øvelser & systemer
 • Adgang til træningscenter
 • 60 minutter

PT-Session

med program

1000Dkr

 • Fokus på at lave et program, der passer til dig og dit mål.
 • Træningsprogram
 • Adgang til træningscenter
 • 90 minutter

PT-Forløb

1 x ugentligt i 1 måned

3000Dkr

 • 4 sessioner af 750 kr. per session
 • +750 kr. for opstart (engangsydelse)
 • Træningsprogram
 • Målinger
 • Adgang til centret

PT-Forløb

2 x ugentligt i 1 måned

5600Dkr

 • 8 sessioner af 700 kr. per session
 • +750 kr. for opstart (engangsydelse)
 • Træningsprogram
 • Målinger
 • Adgang til centret
Kontakt eller Book
  denne tekst vises hvis billedet ikke kan vises
 • Facebook

  Nyt podcastafsnit fra MORtion - en podcast om fysisk aktivitet i graviditeten og efter fødslen, hvor vi har en spændende og dygtig gæst i form af Ph.d. Ulla Due til at hjælpe os med at snakke om bækkenbundstræning og fysisk aktivitet med bækkenbundskomplikationer.Episode 28 🎙

  I denne episode får Kristian og Emma besøg af Ph.D. Ulla Due, der forsker i bækkenbundstræning, inkontinens og underlivsprolaps samt er forkvinde for Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi (DUGOF).

  Temaet er bækkebundstræning, bækkenbundsproblematikker der kan opstå i forbindelse med graviditeten og fødslen samt fysisk træning efter fødslen, hvor Ulla vil belyse disse områder med hendes mange års erfaring med forskningen på området samt de patienter, hun møder både igennem hendes egen forskning, men også i behandlingsforløb på Herlev Hospital.

  De vil blandt andet besvare:
  - om alle skal lave bækkebundstræning?
  - hvad der er den bedste måde at træne bækkenbunden på?
  - samt om den fysiske træning - og "for hurtigt" genoptagelse af den - kan føre til gener og komplikationer i fremtiden, selvom det i efterfødselstiden føles godt?

  Tak for at I lytter med ♥️

  🎙 Du kan lytte til MORtion i din podcast app og på Spotify #MORtion

  _________________________
  #efterfødselstræning #morbarntræning #graviditetstræning #rectusdiastase #deltemavemuskler #bækkenbundstræning #personligtræning #personligtræner #aktivgravid #livetsommor #mødregruppe #morkrop #barsel #morlivet #barselslivet #barselsliv #mindrebekymringmerebevægelse #når3blivertil4 #mortilto #voresbørn #morpåbarsel #efterfødselskrop #sundgraviditet #livetmedbørn #dugof #gynobsfys #gynobs #danskefysioterapeuter #fysioterapi
  ... See MoreSee Less

  View on Facebook

  Via MORtion er der nu mulighed for online konsultationer for både private og sundhedsfaglige, samt online træningsforløb.

  Det er en mulighed for dig, der ønsker min hjælp, men som ikke befinder sig i nærheden af Odense.

  Læs mere i opslaget eller på vores hjemmeside:
  mortion.dk/traeningsvejledning/✨ MORtion har fået vokseværk! ✨

  Det betyder, at vi - udover gennem podcasten - nu kan hjælpe dig gennem online konsultationer og online træningsforløb*.

  🎙 Podcasten er mediet for vidensdeling, og hvor vi mere generelt vil informere om graviditets- og efterfødselstræning.

  💻 Online konsultationer kan være, hvis du har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte ud efter fødslen, hvordan du skal tilpasse specifikke øvelser til dit sted i graviditeten, eller hvis du som sundhedsfaglig har brug for faglig hjælp og sparring.

  📈 Online træningsforløb giver dig struktur på din træning, og programmet udarbejdes, så det passer til din situation, hvad enten du er gravid eller nybagt mor, og om du træner hjemme eller i et træningscenter. Gennem en ugentlig opdatering vil du sammen med din træner kunne få tilpasset dit program efter behov og få redskaber til at kunne arbejde videre den kommende uge.

  Udfyld mailformularen på hjemmesiden under “træningsvejledning”, og bliv kontaktet for at høre nærmere 🏋🏻‍♀️

  *Fysiske forløb er også muligt, såfremt det er i Aarhus eller Odense.
  ________________________
  #efterfødselstræning #morbarntræning #graviditetstræning #rectusdiastase #deltemavemuskler #bækkenbundstræning #personligtræning #personligtræner #aktivgravid #livetsommor #barselaarhus #sundlivsstil #mødregruppe #morkrop #barsel #mitaarhus #morlivet #barselslivet #barselsliv #mindrebekymringmerebevægelse #når3blivertil4 #familieforøgelse #mortilto #hjemmetræning #voresbørn #morpåbarsel #efterfødselskrop #sundgraviditet #livetmedbørn #livetmedbarn
  ... See MoreSee Less

  View on Facebook

  Har du ikke et efterfødselshold?
  ...er faktisk et spørgsmål jeg modtager ret ofte.

  Svaret har været nej. Indtil nu.

  Sammen med Strong4life - personlig træning og Maria, der vil stå for afvikling af træningen, har jeg lavet et træningsforløb for mødre på barsel ud fra hvordan jeg mener, at det burde gøres.

  Det er efterfødselstræning på hold med et stort fokus på den enkelte deltager. Træningen foregår sammen på et lukket hold med maks. 8 deltagere, men hver mor:
  - modtager en personlig træningssession ved opstart.
  - får udarbejdet et personligt træningsprogram.
  - træner og udvikler løbende sit program over 8 uger sammen med Maria.

  Opvarmning og afslutningen trænes sammen med de andre mødre.

  Der vil være fokus på en god og rolig opstart, hvor jeg står for et fælles opstartsarrangement hvor vi snakker om vigtige fokuspunkter for den kommende træning, mytepunktering og får besvaret eventuelle tvivlsspørgsmål.

  Du kan læse mere om efterfødselsholdet og tilmelde dig her:
  strong4life.simplero.com/purchase/138306-StrongMom8 ugers efterfødselshold i STRONG4LIFE (opstart i november)

  StrongMoms er for dig der gerne vil have en god træningsopstart efter fødslen sammen med andre. Formålet er at komme godt og sikkert i gang med din træning og gradvist blive stærkere, så du bedre kan klare strabadserne i hverdagen og har de bedste forudsætninger for at forsætte din træning efterfølgende.

  På Strongmoms har vi fokus på den enkelte mor, hvor din træning bliver tilpasset dit niveau og udgangspunkt, mens du er på lukket hold, hvor du bliver vejledt og trænet sammen med andre mødre og kan nyde godt af fællesskabet.

  Læs mere om træningsforløbet herunder.
  strong4life.dk/events/strongmoms/
  ... See MoreSee Less

  View on Facebook
 • Instagram


  • by kbradsted 2 måneder ago
   Gid det var omvendt.⁣ ⁣ Det er selvfølgelig noget af en generalisering fra min side. Jeg hjælper også gravide, hvor træningen er uden større forhindringer.⁣ ⁣ Men for størstedelen af dem, som jeg hjælper, er der barrierer, der må takles, før den gravide kan træne ⁣ubekymret og frit.⁣ ⁣ Afhængig af omgangskreds, familie, de sundhedsfaglige, som den gravide møder, og hvor hun søger ⁣information henne, så kan der også opstå nye forhindringer undervejs.⁣ ⁣ Heldigvis oplever jeg at viden hjælper. ⁣ ⁣ Viden, der er baseret på videnskabelig forskning, der igen og igen finder frem til hvor sikkert og sundt
  • by kbradsted 4 måneder ago
   Som gennemgået i sidste opslag, så er delte mavemuskler en afstand, ikke en lidelse.⁣ ⁣ Anerkendelsen af det simple faktum og et fokus på hvad afstanden har af betydning for den enkelte kvinde og hendes liv, vil kunne målrette hjælpen for dem, som faktisk har behov for den, og undlade at sygeliggøre alle andre.⁣ ⁣ Som i andre sundhedsfaglige henseender vil jeg opfordre til at hjælpen er individ- og evidensbaseret.⁣ ⁣ I praksis betyder det at jeg starter med at lytte til hvad den enkelte oplever. Herfra kan jeg bedre vurdere hvor indsatsen skal starte.⁣ ⁣ Min oplevelse er, at
  • by kbradsted 1 måned ago
   Selvom mange klienter efterspørger og forventer at du motiverer dem, så er det faktisk ikke i deres bedste interesse på den lange bane. ⁣ ⁣ Det er mere effektivt, dog også en sværere opgave, at hjælpe med at finde frem til hvad der virkelig skaber indre motivation hos den enkelte. ⁣ ⁣ Det starter med at du forsøger at forstå din klient. ⁣ ⁣ Det starter med at du spørger og lytter. ⁣ ⁣ Kilde: Self-Determination Theory - Basic psychological needs in motivation, development, and wellness af Deci & Ryan.⁣ Inspireret af Johan Fallby (idrottsföräldrar).⁣ ⁣  #personligtr æner  #tr æner  #personligtr æning  #fysio 
  • by kbradsted 3 måneder ago
   Idræt kan utroligt mange ting.⁣ ⁣ Det rummer masser af positive aspekter, men er også garant for modstand, konflikter og følelser.⁣ ⁣ Og det er helt okay. Modstand, konflikter og store følelser er i sig selv ikke problemer.⁣ ⁣ Men hvordan vi håndterer dem, er vigtigt - og det kan vi lære.⁣ ⁣ Børn lærer det blandt andet gennem støtte og vejledning fra voksne. De lærer det via adfærden hos de ⁣voksne omkring dem.⁣ ⁣ Derfor er det ikke helt ligegyldigt hvordan vi forældre opfører os og hvad vi siger på sidelinjen til kampen,⁣ bagefter i cafeteriet eller i bilen
  • by kbradsted 3 måneder ago
   Jeg oplever at der fortsat hersker tvivl om hvorvidt motion er sikkert under graviditeten. ⁣⁣ ⁣⁣ Tvivlen eksisterer generelt i befolkningen, men i særdeleshed blandt de gravide og de sundhedsfaglige, der hjælper dem.⁣⁣ ⁣⁣ Men der er faktisk ikke så meget at være i tvivl om. ⁣⁣ ⁣⁣ Har man en graviditet uden kontraindikationer, så er det ikke blot sikkert at være regelmæssigt fysisk aktiv. Det kan endda have en beskyttende effekt mod at føde for tidligt.⁣⁣ ⁣⁣ Det er dog selvfølgelig ingen garanti. Hvad vi finder i forskningen er generelt gældende, ikke universielt. ⁣⁣ ⁣⁣  #gravid   #graviditetstr æning  #efterf ødselskrop  #efterf ødselstræning